Sponsors van de Melodysingers

Grote show 2016 ‘Time after Time’ mede mogelijk gemaakt door VSBfonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven.
www.cultuurfonds.nl

VSB Fonds

Sinds zijn start in 1990 heeft VSBfonds vele initiatieven en projecten ondersteund die bijdragen aan de kwaliteit van de Nederlandse samenleving. VSBfonds kent donaties toe aan projecten op het gebied van Kunst & Cultuur en Mens & Maatschappij en verstrekt ook studiebeurzen.
www.vsbfonds.nl

KPS Steigerbouw

het juiste adres voor het op professionele wijze monteren en demonteren van steigers in elke mogelijke vorm en afmeting. Onze projecten beslaan onder andere kantoorgebouwen, fabrieken, woonhuizen, bruggen en monumentale panden.
www.kpssteigerbouw.nl

DIFF Dance Centre

DIFF is hét dance centre van Zwolle e.o. Voor bijna alle dans disciplines kun je bij ons terecht. Uiteraard voor de meest trendy dansstijlen zoals hiphop, moderne dans en show-musical-jazz, maar ook voor de traditionele dansvormen zoals stijldansen en klassiek ballet. Zien we je snel in de danszaal?
diffdancecentre.nl

Indigo Theater & Training

Creatieve Coaching door Indigo Theater & Training

Fritsfotografie

Stijlvolle foto's voor ieder moment. Uw trouwerij of familieportret door Fritsfotografie, uw fotograaf in Zwolle.
www.fritsfotografie.nl

Bloemenland Zwolle

Al vele jaren een begrip in Zwolle als het gaat om kwaliteit in bloemen, bruids- en grafwerk en dat alles voor zeer concurrerende prijzen. Al ruim 20 jaar heeft VOF Bloemenland een bloemenstandplaats in het winkelcentrum Zwolle-Zuid. En alweer 10 jaar te vinden in Zwolle-Noord aan de Rijnlaan op een vast verkooppunt.
www.bloemenlandzwolle.nl

michelninaber.com

Editorial / sports / people / business / travel photography
www.michelninaber.com

 

De Gasthuizen

De Gasthuizen biedt financiële bijdragen aan initiatieven voor senioren in Zwolle. Verenigingen, clubs en andere groepsverbanden met ideeën om het welzijn van senioren te bevorderen, kunnen bij deze Zwolse stichting een bijdrage aanvragen. Bijvoorbeeld voor een uitstapje of voor materiaal dat nodig is voor activiteiten.
www.degasthuizen.nl

Ook sponsor worden van de Melodysingers?

Word ook sponsor of donateur. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.